Voor al uw (ver)bouw wensen  

Verbouwen

Of het nu een grote of een kleine verbouwing betreft, wij verzorgen het gehele bouwtraject. Tekeningen, vergunningen, sloopwerk, en het weer opbouwen van het geheel wordt door ons bouwbedrijf geregeld. Omdat wij de beschikking hebben over alle bouwdisciplines is het mogelijk om in een korte tijd een verbouwing te realiseren.

Woonboot

Design verbouwing Rotterdam

Van een boven- en onderwoning uit de jaren 30 is een woning gemaakt. Het huis is geheel gestript en opnieuw opgebouwd. Waarbij de bovenverdieping een vide is geworden.

verbouwing gereed

Verbouwing van woning

De oude vloeren zijn verwijderd, de elektriciteit is aangepast. In de aanbouw is het houten plafond glad gestucd en er is vloerverwarming aangelegd. Alle muren zijn gestucd en gesausd, Een groot deel van de aanbouw is afgewerkt met beton cire. De televisie is in een nis in de muur geplaatst.

Verbouwen kantoor in Papendrecht

Verbouwen van kantoorpand in Papendrecht, naar ontwerp van Kalque, architectuur en ontwerp.

start werkzaamheden in penthouse te Papendrecht

Verbouwing penthouse Papendrecht gereed.

Verbouwen van penthouse Papendrecht volgens ontwerp van Kalque architectuur.

Oude situatie bungalow papendrecht

Nieuwe situatie na verbouwing bungalow Papendrecht

De gehele bungalow is leeg gesloopt. Voorzien van nieuwe installaties, indeling, nieuwe keuken en badkamer. De bungalow is gebruiksklaar opgeleverd

Oude situatie Bloemenzaak Bonnefleur

Nieuw interieur Bloemenzaak Bonnefleur

De kassa en de werktafels zijn naar achteren verplaatst. Er is een nieuwe tegelvloer gelegd en nieuwe verlichting in een nieuw plafond aangelegd. Muren zijn bijgewerkt en geschilderd.
Alle winkelmeubels en kasten zijn op maat gemaakt van steigerhout en geleverd in white-wash afwerking. Keuken en toilet zijn verplaatst en vernieuwd. De hele verbouwing was binnen acht werkdagen gerealiseerd.