Voor al uw (ver)bouw wensen  

Onderhoud & Renovatie

Indien er gedeelten van uw woning of bedrijfspand moeten worden verbouwd of worden vernieuwd wordt dit door ons vakkundig gedaan, geheel in de stijl van het pand. Nieuwe daken, kozijnen, deuren, vloeren, trappen e.d. kunnen naar wens worden geleverd en gemonteerd. Wij proberen voor elk probleem aan uw pand een zo goed mogelijke oplossing te vinden. Moderne vernieuwingen worden gecombineerd met de karakteristieke eigenschappen van het pand.

Renoveren dak Sint Jans Brug

Oplevering 4 appartementen in Rotterdam

De oplevering van het pand in Rotterdam. Na renovatie zijn er 4 appartementen klaar om verhuurd te worden. In het sous-terrain zijn 4 bergingen gemaakt. En aan de achterkant zijn parkeerplaatsen gerealiseerd. In alle appartementen zijn de badkamers en keukens vervangen. De muren gestucd en het geheel is geschilderd. Installatie en elektriciteit is vernieuwd. In elk appartement is laminaat gelegd, de trap is hersteld en geschilderd. De vloer in de hal is betegeld.

Renovatie pand Rotterdam

Het pand is grotendeels gerenoveerd.

Renovatie gebouw Rotterdam

In het gebouw zijn alle vloeren weer waterpas gemaakt, alle wanden opnieuw gestucd en geschilderd. Er is in elk appartement een nieuwe keuken geplaatst en een nieuwe badkamer gemaakt. In het souterrain zijn 4 bergingen gerealiseerd. Tevens is al het installatiewerk vernieuwd en is er stadsverwarming aangelegd. Nog enkele weken te gaan voor de oplevering

Renovatie gebouw Rotterdam, realiseren van 4 appartementen

Halverwege de werkzaamheden.

Renoveren 4 appartementen in Rotterdam

Renovatie van pand in Rotterdam. Na de funderingswerkzaamheden is begonnen met het leeghalen van de bestaande appartementen. Hierna is gestart met het renoveren en vernieuwen van alle verdiepingen.

oude situatie badkamer en toilet Dordrecht

Nieuwe badkamer en toilet in dordrecht

Renoveren huis in Dordrecht

In Dordrecht is het huis geheel leeggesloopt en opnieuw ingedeeld. Het huis is voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe verwarming en nieuwe installatie. Alle muren zijn opnieuw gegipst en gestuukt, de vloeren zijn vernieuwd en er is een eiken vloer gelegd. Het geheel is geschilderd opgeleverd.