Voor al uw (ver)bouw wensen  

Restauratie

Bij restauratie is het herstellen van de authentieke onderdelen van het pand en het met zorg de juiste materialen uitzoeken belangrijk. Met creativiteit en vakbekwaamheid worden de verbouwingen aan monumentale panden uitgevoerd.

St. Jansbrug te Delft

Halverwege de restauratie van de St. Jansbrug. Indeling is gemaakt. Er worden in deze tweede fase 16 studentenkamers en 3 badkamers gebouwd.

Restauratie Sint Jansbrug te Delft. Tweede fase.

Start verbouwing tweede fase Sint Jansbrug te Delft. Realiseren van 16 studentenkamers. Op elke verdieping komt een gezamenlijke badkamer en toiletruimte. Op de begane grond komt de gemeenschappelijke woonkamer en keuken. De verbouwing wordt uitgevoerd naar ontwerp van Kalque Architectuur.

Vernieuwen dakbedekking Sint Jansbrug

Plaatsen nieuw atrium

Stichting SociŽteit Sint Jansbrug

Het plaatsen van het nieuwe houten atrium op het dak van Sint Jansbrug in Delft.

Atrium vervangen in Delft

Vervangen van het stalen atrium op het dak van het monumentale sint Jansbrug in Delft

Restaureren wijnkelder in Dordrecht

De wijnkelder in een monumentaal pand in Dordrecht is geheel opnieuw gemetseld en ingericht. Hierbij werden wel de authentieke bouwmaterialen gebruikt

Aanvang restauratie monumentaal woonhuis

Restauratie gereed monumentaal woonhuis

Restauratie dak Voorstraat te Dordrecht

Vervangen van dakbeschot, balken en spanten volgens voorschriften van monumentenzorg. Het geheel is in authentieke staat teruggebracht. Al de benodigde materialen zijn vervaardigd in eigen werkplaats. Het dak is voorzien van 5000 nieuwe dakpannen en nieuw lood- en zinkwerk.